Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1832 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
tomaszf81 napisał:
2013 przeciez to przemadrzala pizda z wioski co go agencja wywiozla, pewnie sie niedawno od nich odkleil albo jeszcze przez posrednika zapierdziela i sie madrzy ,zaklada koszulke z wielkim napisem NORWAY i pod lokalnym sklepem w swoim lokalnym Myszocipku struga zarobasa, a malo tu takich

tomaszf81 ty masz tak naj... w czaszce ,że szkoda cie czytać

o co ci qr....chodzi czy dlatego ,że nie masz roboty stwierdziłeś ,że wszyscy ci którzy ją maja są twoimi wrogami

lecz się psychopato oby w Norge jak najmniej takich zjebów było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
ja mieszkam w holandii nie w polsce i tam jest tez forum polonii holenderskiej ale uwierz mi (zrejstrowalem sie na tym forum tydzien temu) tam takiej chamowki nie ma, niewiem czy dlatego ze polowa forumowiczow pali blanty ale przynajmniej jesli o cos prosisz to otrzymujesz zwykle merytoryczna zyczliwa wypowiedz, tu jest chamstwo na maksa, na poczatku probowalem grzecznie ale ile mozna, zreszta te zdjecia i jakies "gwiazdy" co to kurwa jest sympatia.no tragedia to forum trzeba sie bedzie z niego wypisac,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marti Klis
(Bolo76)
Wiking
NEXT.. widzę że z całego pierwszego postu wyłapałeś 'buraku' i dalej zamiast merytoryki co do pytania które zadałem próbujesz posłużyć się anegdotą o burakach.. ciekawe, bo chyba ktoś tu się poczuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Tomasz widze ze jestes kompetentny w swoim fachu i zagoniles go w kozi rog,pewnie juz spi.
Ja tu przyjechalem w 2001 roku i roznie bywalo ,ale bylo lepiej niz teraz i bulkamitu nie grodza.
Zeby dobic do 200kr to trzeba sie wykazac ,nikt na ladne oczy tu nie placi,oczywiscie spawacze hydraulicy i elektrycy z odpowiednimi kompetencjami i znajomoscia jezyka maja wiecej.A burakow jest tu pelno ,ale to nie temat na rozmowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
w norwegii przyjacielu ja mam niemiecki paszport i jak pisze na polskim forum to nie pisze oby w Deutschland mniej takich bylo,a pozatym masz bledne info bo ja jestem zatrudniony hehe, poprostu szukam lepszej kasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
tomaszf81 napisał:
ja mieszkam w holandii nie w polsce i tam jest tez forum polonii holenderskiej ale uwierz mi (zrejstrowalem sie na tym forum tydzien temu) tam takiej chamowki nie ma, niewiem czy dlatego ze polowa forumowiczow pali blanty ale przynajmniej jesli o cos prosisz to otrzymujesz zwykle merytoryczna zyczliwa wypowiedz, tu jest chamstwo na maksa, na poczatku probowalem grzecznie ale ile mozna, zreszta te zdjecia i jakies "gwiazdy" co to kurwa jest sympatia.no tragedia to forum trzeba sie bedzie z niego wypisac,

nie zmienia to faktu jak szybko zacząłeś się z nimi równać ,nie poznając nikogo sypiesz łaciną ,aż kwitnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Bolo76 napisał:
NEXT.. widzę że z całego pierwszego postu wyłapałeś 'buraku' i dalej zamiast merytoryki co do pytania które zadałem próbujesz posłużyć się anegdotą o burakach.. ciekawe, bo chyba ktoś tu się poczuł

o mnie mówisz masz nie wesoło i powinna sie dla ciebie liczyć kazda rada szczególnie gdy wyjeżdżasz z pędzlem i zamiarem wózków widłowych a tu dosłownie kazdy pytający o pracę ma te uprawnienia

napisz ,że jesteś elektrykiem ,hydraulikiem ..lub masz inny potrzebny zawód albo przyjedz zobacz co i jak ....bo tu nie ma pracy bez kwalifikacji a jesli jest to już 50-cioma chłopa obstawiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
tomaszf81 napisał:
w norwegii przyjacielu ja mam niemiecki paszport i jak pisze na polskim forum to nie pisze oby w Deutschland mniej takich bylo,a pozatym masz bledne info bo ja jestem zatrudniony hehe, poprostu szukam lepszej kasy

jesteś nie nażarty po prostu a zamiast kwiczeć na forum porównaj sobie ceny zarobki i wydatki i nie sądzę byś wyszedł lepiej w NO ale życzę ci być dostał pracę w NO ,to ci dupa zmięknienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
NEXT jak odnosisz komentarz do jakiegos postu to najpierw przeczytaj dokladnie poprzednie,
napisalem ze przyjade wylacznie jak mi to bedzie sie kalkulowac, i uwierz mi jestem nażarty ,a miec ambicje na wiecej to chyba nie grzech, no chyba ze Ty robisz za przyslowiową jałmuzne ale mysle ze az takim asceta nie jestes i nie bez powodu sie tam znalazles wiec i Ty miales chrapke na wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...o

kurwa

prawdziwy

folksdojcz ...
Zgłoś wpis